Guds inspirerede ord – Bibelen – indeholder profetiske udtalelser om religionens endeligt. Jehova Gud har i sin godhed, på forhånd fortalt mennesker hvad han vil gøre.

Jehova Gud inspirerede følgende udtalelse:

I ved jo allerede at Jehovas dag kommer præcis som en tyv om natten. Når de siger: “Fred og sikkerhed!”, vil en uventet ødelæggelse pludselig komme over dem, som fødselsveer over en gravid kvinde, og de vil på ingen måde kunne undslippe.

1. Thessaloniker kapitel 5 vers 2 og 3

Hvad betyder det?

Det betyder at de politiske systemer vil have nået den koncensus at fjernelse af al religion vil være nødvendig. Hvad kan lede dem til den beslutning?

Det kunne for eksempel være hændelser som det der sker i Zimbabwe – som læst på CNN den 18. januar 2019. I artiklen lyder det blandt andet:

Meanwhile, activist and pastor Evan Mawarire, who started the popular “This Flag” movement, appeared in court again on Friday after his arrest two days earlier for allegedly “inciting violence on social media,” his lawyer told CNN.

CNN 18. januar 2019

Den gode nyhed om Riget

Vi lever i de sidste dage for denne verdens orden og de skulle være kendetegnet af en verdensomspændende forkyndelse af den gode nyhed og Jehovas Kongedømme

Og den gode nyhed om Riget vil blive forkyndt i hele verden så alle nationer kan høre den, og så vil enden komme.

Matthæus kapitel 24 vers 14

Det er ikke for sent

Jeg vil varmt opfordre dig til at lære Jehova at kende. Du gør det gennem et grundigt studium af hans ord Bibelen.

Jeg vil med glæde hjælpe dig – eller du kan spørge det næste Jehovas Vidne du møder om et gratis og uforpligtende bibel kursus.

Det er endnu ikke for sent – men pludselig er det!